Tag Berita : sunda

13 Juni 2011 / 05:29

Jati Kasilih Ku Junti (Bagian Kadua)

Disungsi diteang aslina di mana geus pagaliwota jeung jati nu geus kasilih ku junti. Kungsi dina papanggungan diistrenana budak emang sorangan pajarkeun teh “Punten Lo, pami tiasa mah tembang Sunda Cianjuran teh entong ngangge sinden istri, margi suanten istri mah...

11 Juni 2011 / 07:40

Jati Kasilih Ku Junti

Basa, adab, seni, budaya, kaunikan, tradisi, jeung naon nu nyampak di Sunda ayeuna geus lamokot ku akulturasi nu teu merenah tur ngaleungitkeun asli jeung kaaslian Sundana. Jawadah tutung biritna sacarana-sacarana, kiwari ukur jadi barang anu langka nu mungkin bae baris...